Jednosobni Stanovi Zadar Iznajmljivanje

Jednosobni Stanovi Zadar Iznajmljivanje. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe te male sobice koja može služit kao ostava ili radna soba. Zadar, pogled na more, dobra izolacija, ugodno sređen. Pokrenuli prvi specijalizirani portal za ponudu i potražnju stanova, kuća i soba, koji direktno povezuje najmodavca i podstanara. Prodaje se jednosobni potpuno namješteni stan površine 40m2 u strogom centru zadra!

Stanovi Za Najam Bez Agencije Zadar Iznajmljivanje Stanova

Ovdje Stanovi Za Najam Bez Agencije Zadar Iznajmljivanje Stanova

Stan se nalazi na 5. Zadar, pogled na more, dobra izolacija, ugodno sređen. Tržište nekretnina u mjestu zadar. Bez agencija i bez provizije.

Tržište nekretnina u mjestu zadar.

Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži površine 14 m2. Stan u stambenoj zgradi, 3. Bez agencija i bez provizije. Stan u stambenoj zgradi, 3. Slobodno za prodaju od jednosobnih stanova u ponudi su na prizemlju: Za izdavanje jednosoban stan 54m2, city kvart. Cijena stana s1 sa garažnim parkirnim mjestom iznosi 117 000 eur, a cijena … 1 sobe, 54 m 2, €330.

Cijene Stanova U Zadru Su Napuhane Brine Me Sto Nitko Ne Prica O Tome Vijesti 057info Zadar

Za izdavanje jednosoban stan 54m2, city kvart... Stan se nalazi na 5. Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata.

Slobodna Dalmacija Podstanari Veselite Se Na Jesen Se Napokon Drasticno Snizava Cijena Najma Stanova U Splitu I Okolici Dolazi Kraj Bahatim Stanodavcima Doznajemo I Koliko Ce Cijene Pasti

Stan u stambenoj zgradi, 3.. Bez agencija i bez provizije. Prodaje se jednosobni potpuno namješteni stan površine 40m2 u strogom centru zadra! Tržište nekretnina u mjestu zadar. Slobodno za prodaju od jednosobnih stanova u ponudi su na prizemlju: 1 sobe, 54 m 2, €330. Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima. Stan u stambenoj zgradi, 3. Za izdavanje jednosoban stan 54m2, city kvart. Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata.. Klimatizovan je i ima svoje radijatore i izdaje se namješten.

Iznajmljivanje Stanova Oglasi Zadarska Hrvatska Oglasio

Klimatizovan je i ima svoje radijatore i izdaje se namješten.. 1 sobe, 54 m 2, €330.

Stanovi Najam Zadar Najam Stanova Na Crozilla Com

1 sobe, 54 m 2, €330. Cijena stana s1 sa garažnim parkirnim mjestom iznosi 117 000 eur, a cijena … Stan u stambenoj zgradi, 3. Spratu u zgradi koja posjedujre lift. Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima. Stan s1 42,70 m2 i stan s2 46 m2.tlocrti u privitku. Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima.

Stanovi Najam Zadar Najam Stanova Na Crozilla Com

Bez agencija i bez provizije... Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima. Stan u stambenoj zgradi, 3. Bez agencija i bez provizije. Zadar, pogled na more, dobra izolacija, ugodno sređen.. 1 sobe, 54 m 2, €330.

Stanovi Za Najam Zadar Indomio Hr

Bez agencija i bez provizije.. Slobodno za prodaju od jednosobnih stanova u ponudi su na prizemlju: Pokrenuli prvi specijalizirani portal za ponudu i potražnju stanova, kuća i soba, koji direktno povezuje najmodavca i podstanara. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe te male sobice koja može služit kao ostava ili radna soba. Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži površine 14 m2. Tržište nekretnina u mjestu zadar. Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima. Klimatizovan je i ima svoje radijatore i izdaje se namješten. Zadar, pogled na more, dobra izolacija, ugodno sređen.

Stanovi Za Najam Bez Agencije Zadar Iznajmljivanje Stanova

Stan u stambenoj zgradi, 3. Pokrenuli prvi specijalizirani portal za ponudu i potražnju stanova, kuća i soba, koji direktno povezuje najmodavca i podstanara. Stan s1 42,70 m2 i stan s2 46 m2.tlocrti u privitku. Cijena stana s1 sa garažnim parkirnim mjestom iznosi 117 000 eur, a cijena … Za izdavanje jednosoban stan 54m2, city kvart.

Iznajmljivanje Stanova Zadar Stanovi Najam Zadar Nekretnine Njuskalo

Prodaje se jednosobni potpuno namješteni stan površine 40m2 u strogom centru zadra! Prodaje se jednosobni potpuno namješteni stan površine 40m2 u strogom centru zadra! Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata. Pokrenuli prvi specijalizirani portal za ponudu i potražnju stanova, kuća i soba, koji direktno povezuje najmodavca i podstanara.. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe te male sobice koja može služit kao ostava ili radna soba.

Zadar Bili Brig Suncan Moderno Opremljen I Bazzar Nekretnine

Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži površine 14 m2. Bez agencija i bez provizije. Klimatizovan je i ima svoje radijatore i izdaje se namješten. Stan u stambenoj zgradi, 3. Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima. Stan u stambenoj zgradi, 3.

Stan Zadar 39 0 M2 Dugorocni Najam Izgradnja 2015 Iznajmljivanje

Pokrenuli prvi specijalizirani portal za ponudu i potražnju stanova, kuća i soba, koji direktno povezuje najmodavca i podstanara.. Za izdavanje jednosoban stan 54m2, city kvart. 1 sobe, 54 m 2, €330. Zadar, pogled na more, dobra izolacija, ugodno sređen. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe te male sobice koja može služit kao ostava ili radna soba. Stan u stambenoj zgradi, 3. Stan s1 42,70 m2 i stan s2 46 m2.tlocrti u privitku.

Jednosobni Stan U Crikvenici Novogradnja Nekretnine Crikvenica Crikvenica Riviera Hrvatska

Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži površine 14 m2. Spratu u zgradi koja posjedujre lift. Prodaje se jednosobni potpuno namješteni stan površine 40m2 u strogom centru zadra! 1 sobe, 54 m 2, €330. Pokrenuli prvi specijalizirani portal za ponudu i potražnju stanova, kuća i soba, koji direktno povezuje najmodavca i podstanara. Možete se besplatno registrirati i objaviti vaš oglas za najam na portalu. Zadar, pogled na more, dobra izolacija, ugodno sređen. Stan u stambenoj zgradi, 3. Bez agencija i bez provizije. Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima... Za izdavanje jednosoban stan 54m2, city kvart.

Stanovi Za Najam Bez Agencije Zadar Iznajmljivanje Stanova

Tržište nekretnina u mjestu zadar. Zadar, pogled na more, dobra izolacija, ugodno sređen. Bez agencija i bez provizije. Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži površine 14 m2. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe te male sobice koja može služit kao ostava ili radna soba. Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima. Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata. Stan se nalazi na 5. Spratu u zgradi koja posjedujre lift... Stan u stambenoj zgradi, 3.

Stanovi Za Najam Zadar Indomio Hr

Prodaje se jednosobni potpuno namješteni stan površine 40m2 u strogom centru zadra! Stan u stambenoj zgradi, 3... Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata.

Iznajmljivanje Stanova Oglasi Zadarska Hrvatska Oglasio

Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe te male sobice koja može služit kao ostava ili radna soba. Stan se nalazi na 5. Zadar, pogled na more, dobra izolacija, ugodno sređen. Stan u stambenoj zgradi, 3. Stan s1 42,70 m2 i stan s2 46 m2.tlocrti u privitku. Cijena stana s1 sa garažnim parkirnim mjestom iznosi 117 000 eur, a cijena … Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata. Bez agencija i bez provizije. Pokrenuli prvi specijalizirani portal za ponudu i potražnju stanova, kuća i soba, koji direktno povezuje najmodavca i podstanara. Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima. Slobodno za prodaju od jednosobnih stanova u ponudi su na prizemlju:. Slobodno za prodaju od jednosobnih stanova u ponudi su na prizemlju:

Najam Nekretnina Zadar Nelmar Nekretnine Zadar

Bez agencija i bez provizije... Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata. Pokrenuli prvi specijalizirani portal za ponudu i potražnju stanova, kuća i soba, koji direktno povezuje najmodavca i podstanara. Klimatizovan je i ima svoje radijatore i izdaje se namješten. Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima.. Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži površine 14 m2.

Iznajmljivanje Stanova I Poslovnih Prostora Zadar Nina Dom

Za izdavanje jednosoban stan 54m2, city kvart. Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata.

Stanovi Prodaja Zadar Poluotok Kompletno UreÄ'en Stan 48 M2 Lipa Nekretnine Zadar

Bez agencija i bez provizije. Prodaje se jednosobni potpuno namješteni stan površine 40m2 u strogom centru zadra! Zadar, pogled na more, dobra izolacija, ugodno sređen. Spratu u zgradi koja posjedujre lift. Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima. Stan s1 42,70 m2 i stan s2 46 m2.tlocrti u privitku. Cijena stana s1 sa garažnim parkirnim mjestom iznosi 117 000 eur, a cijena … Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata. Za izdavanje jednosoban stan 54m2, city kvart.

Stanovi Za Najam Bez Agencije Bili Brig Iznajmljivanje Stanova

Stan u stambenoj zgradi, 3... Spratu u zgradi koja posjedujre lift. Tržište nekretnina u mjestu zadar. Spratu u zgradi koja posjedujre lift.

Stanovi Prodaja Lipa Nekretnine Zadar

Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe te male sobice koja može služit kao ostava ili radna soba.. Stan s1 42,70 m2 i stan s2 46 m2.tlocrti u privitku. Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži površine 14 m2. Cijena stana s1 sa garažnim parkirnim mjestom iznosi 117 000 eur, a cijena ….. Prodaje se jednosobni potpuno namješteni stan površine 40m2 u strogom centru zadra!

Najam Nekretnina Zadar Nelmar Nekretnine Zadar

Stan s1 42,70 m2 i stan s2 46 m2.tlocrti u privitku.. Stan s1 42,70 m2 i stan s2 46 m2.tlocrti u privitku. Spratu u zgradi koja posjedujre lift. Bez agencija i bez provizije. Prodaje se jednosobni potpuno namješteni stan površine 40m2 u strogom centru zadra! Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata. Možete se besplatno registrirati i objaviti vaš oglas za najam na portalu. Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima. Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži površine 14 m2. Zadar, pogled na more, dobra izolacija, ugodno sređen.. Stan u stambenoj zgradi, 3.

Nw4s6kym5yanbm

Bez agencija i bez provizije... Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata. Za izdavanje jednosoban stan 54m2, city kvart. Stan se nalazi na 5. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe te male sobice koja može služit kao ostava ili radna soba. Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima... Stan se nalazi na 5.

Stanovi Za Najam Bez Agencije Zadar Iznajmljivanje Stanova

Klimatizovan je i ima svoje radijatore i izdaje se namješten.. Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži površine 14 m2. Možete se besplatno registrirati i objaviti vaš oglas za najam na portalu... Stan s1 42,70 m2 i stan s2 46 m2.tlocrti u privitku.

Najam Nekretnina Zadar Nelmar Nekretnine Zadar

Za izdavanje jednosoban stan 54m2, city kvart... Klimatizovan je i ima svoje radijatore i izdaje se namješten. Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata. Stan se nalazi na 5. Slobodno za prodaju od jednosobnih stanova u ponudi su na prizemlju:. Stan se nalazi na 5.

Cijene Stanova U Zadru Su Napuhane Brine Me Sto Nitko Ne Prica O Tome Vijesti 057info Zadar

Stan se nalazi na 5... Prodaje se jednosobni potpuno namješteni stan površine 40m2 u strogom centru zadra! Slobodno za prodaju od jednosobnih stanova u ponudi su na prizemlju: Stan u stambenoj zgradi, 3.. Možete se besplatno registrirati i objaviti vaš oglas za najam na portalu.

Jednosoban Stan Marije Radic Spansko 32 M2 Balkon 2 Kat S Liftom Exedra Nekretnine

Cijena stana s1 sa garažnim parkirnim mjestom iznosi 117 000 eur, a cijena … 1 sobe, 54 m 2, €330. Stan se nalazi na 5. Stan u stambenoj zgradi, 3. Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata. Spratu u zgradi koja posjedujre lift.

Iznajmljivanje Stanova Zadar Stanovi Najam Zadar Nekretnine Njuskalo

Možete se besplatno registrirati i objaviti vaš oglas za najam na portalu. . Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata.

Stanovi Za Najam Bez Agencije Zadar Iznajmljivanje Stanova

Možete se besplatno registrirati i objaviti vaš oglas za najam na portalu. Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima. Spratu u zgradi koja posjedujre lift. Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži površine 14 m2. Slobodno za prodaju od jednosobnih stanova u ponudi su na prizemlju: 1 sobe, 54 m 2, €330. Stan s1 42,70 m2 i stan s2 46 m2.tlocrti u privitku... Spratu u zgradi koja posjedujre lift.

Stanovi Citadela Nekretnine Zadar

Stan s1 42,70 m2 i stan s2 46 m2.tlocrti u privitku. Stan u stambenoj zgradi, 3. Cijena stana s1 sa garažnim parkirnim mjestom iznosi 117 000 eur, a cijena …

Stanovi Prodaja Zadar Poluotok Kompletno UreÄ'en Stan 48 M2 Lipa Nekretnine Zadar

Pokrenuli prvi specijalizirani portal za ponudu i potražnju stanova, kuća i soba, koji direktno povezuje najmodavca i podstanara. Cijena stana s1 sa garažnim parkirnim mjestom iznosi 117 000 eur, a cijena … Prodaje se jednosobni potpuno namješteni stan površine 40m2 u strogom centru zadra! Klimatizovan je i ima svoje radijatore i izdaje se namješten. Stan u stambenoj zgradi, 3. Možete se besplatno registrirati i objaviti vaš oglas za najam na portalu... Spratu u zgradi koja posjedujre lift.

Iznajmljivanje Stanova Zagreb I Jadran Best Croatian Properties

Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe te male sobice koja može služit kao ostava ili radna soba. Stan u stambenoj zgradi, 3. Stan u stambenoj zgradi, 3. Pokrenuli prvi specijalizirani portal za ponudu i potražnju stanova, kuća i soba, koji direktno povezuje najmodavca i podstanara. Stan s1 42,70 m2 i stan s2 46 m2.tlocrti u privitku. Stan s1 42,70 m2 i stan s2 46 m2.tlocrti u privitku.

Iznajmljivanje Stanova Zadar Stanovi Najam Zadar Nekretnine Njuskalo

1 sobe, 54 m 2, €330. Stan u stambenoj zgradi, 3.. Bez agencija i bez provizije.

Iznajmljivanje Stanova Oglasi Zadarska Hrvatska Oglasio

Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata. Stan se nalazi na 5. Pokrenuli prvi specijalizirani portal za ponudu i potražnju stanova, kuća i soba, koji direktno povezuje najmodavca i podstanara. Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata. Stan u stambenoj zgradi, 3. Zadar, pogled na more, dobra izolacija, ugodno sređen. Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima.. Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata.

Zadarski Korona Spasava Podstanare Iznajmljivaci Se Okrenuli Dugorocnom Najmu Cijene Bi Se Jos Trebale Korigirati Toliko Je Apartmana Da To Nije Normalno

Zadar, pogled na more, dobra izolacija, ugodno sređen. .. Stan se nalazi na 5.

Iznajmljivanje Stanova Zadar Stanovi Najam Zadar Nekretnine Njuskalo

Spratu u zgradi koja posjedujre lift. Zadar, pogled na more, dobra izolacija, ugodno sređen. Cijena stana s1 sa garažnim parkirnim mjestom iznosi 117 000 eur, a cijena … Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima. Stan se nalazi na 5. Stan s1 42,70 m2 i stan s2 46 m2.tlocrti u privitku. Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata. Pokrenuli prvi specijalizirani portal za ponudu i potražnju stanova, kuća i soba, koji direktno povezuje najmodavca i podstanara. Prodaje se jednosobni potpuno namješteni stan površine 40m2 u strogom centru zadra!. Stan u stambenoj zgradi, 3.

Stanovi Za Najam Bez Agencije Zadar Iznajmljivanje Stanova

Spratu u zgradi koja posjedujre lift. Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima. Stan u stambenoj zgradi, 3. Spratu u zgradi koja posjedujre lift. Bez agencija i bez provizije. Možete se besplatno registrirati i objaviti vaš oglas za najam na portalu. Klimatizovan je i ima svoje radijatore i izdaje se namješten. Slobodno za prodaju od jednosobnih stanova u ponudi su na prizemlju:. 1 sobe, 54 m 2, €330.

Jednosoban Stan Podstanar Hr Iznajmljivanje I Najam

Možete se besplatno registrirati i objaviti vaš oglas za najam na portalu.. 1 sobe, 54 m 2, €330. Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima. Pokrenuli prvi specijalizirani portal za ponudu i potražnju stanova, kuća i soba, koji direktno povezuje najmodavca i podstanara. Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži površine 14 m2. Klimatizovan je i ima svoje radijatore i izdaje se namješten. Tržište nekretnina u mjestu zadar. Stan s1 42,70 m2 i stan s2 46 m2.tlocrti u privitku. Spratu u zgradi koja posjedujre lift... Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži površine 14 m2.

Iznajmljivanje Stanova Oglasi Zadarska Hrvatska Oglasio

Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata.. Cijena stana s1 sa garažnim parkirnim mjestom iznosi 117 000 eur, a cijena … Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima. Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata. Stan u stambenoj zgradi, 3.

Stanovi Za Najam Bez Agencije Zadar Iznajmljivanje Stanova

Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži površine 14 m2. 1 sobe, 54 m 2, €330. Tržište nekretnina u mjestu zadar. Stan s1 42,70 m2 i stan s2 46 m2.tlocrti u privitku. Stan u stambenoj zgradi, 3. Slobodno za prodaju od jednosobnih stanova u ponudi su na prizemlju: Možete se besplatno registrirati i objaviti vaš oglas za najam na portalu.. Stan u stambenoj zgradi, 3.

Stanovi Zadar Iznajmljivanje Do 350 Eur Namjesten Gohome Nekretnine Mali Oglasi

Stan u stambenoj zgradi, 3. Možete se besplatno registrirati i objaviti vaš oglas za najam na portalu. Bez agencija i bez provizije. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe te male sobice koja može služit kao ostava ili radna soba. Za izdavanje jednosoban stan 54m2, city kvart. Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata.. Slobodno za prodaju od jednosobnih stanova u ponudi su na prizemlju:

Najam Nekretnina Zadar Nelmar Nekretnine Zadar

Prodaje se jednosobni potpuno namješteni stan površine 40m2 u strogom centru zadra!.. Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata. Bez agencija i bez provizije. Klimatizovan je i ima svoje radijatore i izdaje se namješten. Možete se besplatno registrirati i objaviti vaš oglas za najam na portalu. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe te male sobice koja može služit kao ostava ili radna soba. Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži površine 14 m2. Cijena stana s1 sa garažnim parkirnim mjestom iznosi 117 000 eur, a cijena … Za izdavanje jednosoban stan 54m2, city kvart.

Stanovi Za Najam Bez Agencije Zadar Iznajmljivanje Stanova

Prodaje se jednosobni potpuno namješteni stan površine 40m2 u strogom centru zadra!.. Stan u stambenoj zgradi, 3.

Stanovi Za Najam Bez Agencije Zadar Iznajmljivanje Stanova

1 sobe, 54 m 2, €330. Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži površine 14 m2. Stan u stambenoj zgradi, 3. Možete se besplatno registrirati i objaviti vaš oglas za najam na portalu. Cijena stana s1 sa garažnim parkirnim mjestom iznosi 117 000 eur, a cijena …

Najam Nekretnina Zadar Nelmar Nekretnine Zadar

Stan se sastoji nalazi na 4.katu zgrade od 4 kata. Stan u stambenoj zgradi, 3. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe te male sobice koja može služit kao ostava ili radna soba. Slobodno za prodaju od jednosobnih stanova u ponudi su na prizemlju: Spratu u zgradi koja posjedujre lift. Zadar, pogled na more, dobra izolacija, ugodno sređen.

Stanovi Za Najam Bez Agencije Zadar Iznajmljivanje Stanova

Klimatizovan je i ima svoje radijatore i izdaje se namješten. Stan u stambenoj zgradi, 3. Klimatizovan je i ima svoje radijatore i izdaje se namješten... Stan s1 42,70 m2 i stan s2 46 m2.tlocrti u privitku.

Iznajmljivanje Stanova Oglasi Zadarska Hrvatska Oglasio

Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži površine 14 m2... Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima... Klimatizovan je i ima svoje radijatore i izdaje se namješten.

Apartment Viki Zadar Croatia Booking Com

Slobodno za prodaju od jednosobnih stanova u ponudi su na prizemlju: Spratu u zgradi koja posjedujre lift. Zadar, pogled na more, dobra izolacija, ugodno sređen. Iznajmljuje se stan dugorocno na plovaniji obitelji ili studentima. Slobodno za prodaju od jednosobnih stanova u ponudi su na prizemlju: Za izdavanje jednosoban stan 54m2, city kvart.

Iznajmljivanje Stanova Oglasi Zadarska Hrvatska Oglasio

Stan se nalazi na 5.. Stan u stambenoj zgradi, 3. 1 sobe, 54 m 2, €330. Stan s1 42,70 m2 i stan s2 46 m2.tlocrti u privitku. Prodaje se jednosobni potpuno namješteni stan površine 40m2 u strogom centru zadra! Klimatizovan je i ima svoje radijatore i izdaje se namješten. Stan u stambenoj zgradi, 3... Pokrenuli prvi specijalizirani portal za ponudu i potražnju stanova, kuća i soba, koji direktno povezuje najmodavca i podstanara.

Najam Stana Zadar Index Oglasi

Za izdavanje jednosoban stan 54m2, city kvart... Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe te male sobice koja može služit kao ostava ili radna soba. Stan s1 42,70 m2 i stan s2 46 m2.tlocrti u privitku. Cijena stana s1 sa garažnim parkirnim mjestom iznosi 117 000 eur, a cijena … Slobodno za prodaju od jednosobnih stanova u ponudi su na prizemlju: Pokrenuli prvi specijalizirani portal za ponudu i potražnju stanova, kuća i soba, koji direktno povezuje najmodavca i podstanara. Klimatizovan je i ima svoje radijatore i izdaje se namješten. Spratu u zgradi koja posjedujre lift. Možete se besplatno registrirati i objaviti vaš oglas za najam na portalu. Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži površine 14 m2. Bez agencija i bez provizije. Stan u stambenoj zgradi, 3.

Iznajmljivanje Stanova Oglasi Zadarska Hrvatska Oglasio

Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži površine 14 m2... Klimatizovan je i ima svoje radijatore i izdaje se namješten. Prodaje se jednosobni potpuno namješteni stan površine 40m2 u strogom centru zadra! Stan u stambenoj zgradi, 3. Cijena stana s1 sa garažnim parkirnim mjestom iznosi 117 000 eur, a cijena … Stan se nalazi na 5. 1 sobe, 54 m 2, €330. Možete se besplatno registrirati i objaviti vaš oglas za najam na portalu. Bez agencija i bez provizije. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe te male sobice koja može služit kao ostava ili radna soba. Spratu u zgradi koja posjedujre lift.. Pokrenuli prvi specijalizirani portal za ponudu i potražnju stanova, kuća i soba, koji direktno povezuje najmodavca i podstanara.

Stanovi Prodaja Lipa Nekretnine Zadar

Tržište nekretnina u mjestu zadar. Možete se besplatno registrirati i objaviti vaš oglas za najam na portalu. Za izdavanje jednosoban stan 54m2, city kvart. Stanovima pripadaju parkirna mjesta u garaži površine 14 m2. Cijena stana s1 sa garažnim parkirnim mjestom iznosi 117 000 eur, a cijena … Stan u stambenoj zgradi, 3. Klimatizovan je i ima svoje radijatore i izdaje se namješten. Bez agencija i bez provizije... 1 sobe, 54 m 2, €330.

Popular posts from this blog

Ideje 53 Ambijenta Predsoblja

Popisi 88+ Jysk Plasticni Ormar

Djeèji Klizni Ormari Svježe